Inițializează o căutare

SAMGPL

Un alt eveniment cu iz penal, la Urziceni. Primarul Sava a ascuns un raport de audit care scoate la lumină nereguli vechi ale primăriei

Deși vrem să credem că administrațiile locale din Ialomița au înțeles pe deplin faptul că cetățeanul așteaptă mai multă transparență din partea lor, destul de des auzim, din gura oamenilor obișnuiți, ce delicte mai fac unii edili locali.


La Urziceni, spre exemplu, avem să aflăm că, pur și simplu, proaspăt întors la primărie, Constantin Sava nu se poate abține să nu pună batista pe țambal pentru a proteja pe el știe cine sau să comită mici delicte.

La începutul acestui an, într-un raport de audit al compartimentului de specialitate, a fost semnalat faptul că, în evidența contabilă, era înregistrat un consum de combustibil pentru kilometri neefectuați, în perioada 01.01.2015 – 31.08.2016 – câteva sute de litri de benzină a căror folosință nu a putut fi dovedită. 

Mai grav, era semnalata existenta consumului de combustibil la autoturisme casate de ani buni. Tot în raportul de audit era semnalată și existența unor documente justificative necorespunzătoare privind determinarea consumului de combustibil, dar și lipsa unor documente privind consumul normat de combustibil. 

Raportul de audit a fost înaintat primarului Sava, de către consilierul local cu atribuții de viceprimar, Neagu Marian. În loc să aducă la cunoștință organelor de specialitate neregulile constatate, Constantin Sava a ascuns respectivul raport, fapta cu conotatii penale.

Andrei Banu


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare