Inițializează o căutare

SAMGPL

Rudele elevei din Feteşti, decedată la ora de educaţie fizică, îl învinovăţesc pe profesor

În urmă cu câteva luni, o fetiţă în vârstă de 11 ani, elevă la Şcoala Nr. 7 Feteşti, a decedat la ora de educaţie fizică, în timp ce făcea genuflexiuni.


Profesorul de educaţie fizică, fost ofiţer de jandarmerie, i-a acordat atunci micuţei primul ajutor, începând procedurile de resuscitare, însă fără vreun rezultat. Medicii au continuat să o resusciteze pe micuţă, dar aceasta şi-a dat ultima suflare.

La mai bine de două luni de la tragicul eveniment şi în urma rezultatelor venite de la Institutul de Medicină Legală, în spaţiul public au apărut mai multe ipoteze cu privire la moartea elevei. Potrivit autopsiei, fetiţa nu suferea de o afecţiune preexistentă – ceea ce s-a vehiculat la început. Mai mult decât atât, rudele fetiţei îl găsesc vinovat pentru deces pe profesorul de sport, despre care spun că ar fi lucrat cu elevii exerciţii fizice neadecvate vârstei pe care o au.

În acest moment nu putem să oferim mai multe detalii, ancheta fiind în curs, însă vom reveni cu informaţii noi, cât de curând.

Nicuşor Dinu


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare