Inițializează o căutare

SAMGPL

Un pedofil din Urziceni a fost condamnat la 2 ani de închisoare

La sfârşitul lunii octombrie 2016, procurori ai Parchetului Urziceni l-au trimis în judecată pe Mihăilă Constantin sub acuzaţia de act sexual cu un minor în formă continuată.


Din cercetări a rezultat că, în luna august a anului trecut, la domiciliul său din mediul rural, inculpatul a întreţinut acte sexuale orale cu un minor de 12 ani şi opt luni. Pentru aceste apucături bolnave, inculpatul îl recompensa financiar pe minor. Dosarul a fost trimis spre soluţionare Judecătoriei Urziceni, cu inculpatul în stare de libertate.

Dezaxatul, la puşcărie

La sfârşitul lunii decembrie, Judecătoria Urziceni l-a condamnat pe inculpatul Mihăilă Constantin la pedeapsa de 2 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor. Ca pedeapsă complementară, i s-au interzis exercitarea drepturilor de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice şi de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat pe o perioadă de un an după executarea sau considerarea ca executată a pedepsei principale.

De asemenea, instanţa a obligat inculpatul la plata sumei de 1000 lei cu titlu de despăgubiri materiale şi 7000 lei cu titlu de daune morale către partea civilă Pădureanu Oana Monica.

Decizia a rămas definitivă întrucât dezaxatul nu a contestat-o.

Sorin Duţu


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare