Inițializează o căutare

SAMGPL

Noul preşedinte al ANSV este din Feteşti. Geronimo Brănescu, un foarte bogat funcţionar

Directorii de autorităţi şi administraţii aflate în „curtea” Executivului au fost schimbaţi odată cu numirea Cabinetului Grindeanu.

Şi la Autoritatea Naţională Sanitar Veterinară şi Pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) a fost numit un şef nou. Radu Roatiş Cheţan a fost înlocuit cu Geronimo Răducu Brănescu, fostul director executiv al Direcţiei Sanitare Veterinare Constanţa, medic veterinar din Feteşti.

Geronimo Brănescu. SURSĂ FOTO: economica.net

Întrând în posesia declaraţiei de avere a acestuia, de la prima vedere am putea spune că este un om avut. Acesta deţine terenuri agricole-intravilane, pădure, vilă, apartament, o maşină de lux care ar putea costa cel puţin 100.000 de euro şi o colecţie de picturi clasice evaluată la 50.000 euro.

Maşină de lux, terenuri, picturi

Potrivit declaraţiei de avere, Geronimo Răducu Brănescu deţine trei terenuri agricole de 8 hectare situate în Feteşti. Anul trecut, familia Brănescu a avut bani pentru achiziţia a încă patru hectare de teren agricol, doar că şeful ANSVA nu a dorit să precizeze în declaraţia de avere unde sunt poziţionate. În Feteşti, familia Brănescu deţine 5 hectare de teren intravilan şi alţi 800 mp de teren intravilan în Braşov. La acestea se adaugă încă un teren forestier de 1,75 hectare, situat în Braşov. 

Împreună cu soţia sa, şeful ANSVSA mai are o casă de locuit cu un garaj de 270 mp şi, respectiv 55 mp şi un apartament cumpărat anul trecut în Constanţa. Geronimo Răducu Brănescu este proprietarul unei maşini de teren marca Land Rover RS şi o remorcă Geraldy.

Şeful Autorităţii Naţionale Sanitar Veterinare şi Pentru Siguranţa Alimentelor este şi iubitor de artă, acesta deţine o colecţie de picturi clasice în valoare de 50.000 euro. În anul fiscal 2016, acesta a realizat venituri de 50.714 lei de la DSVSA Constanţa, iar soţia sa a câştigat 23.973 lei de la SC Farmmarc Impex SRL.

Elena Georgescu


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare