Inițializează o căutare

SAMGPL

Gaşca „Papiţoii” terorizează Ţăndăreiul. Minorii au dat spargeri la mai multe palate ale ţiganilor

În ultima vreme, palatele ţiganilor din Ţăndărei sunt din ce în ce mai des prădate de hoţi.

Poliţiştii din oraş se confruntă cu un fenomen întâlnit şi în restul ţării. În această perioadă, familiile de ţigani obişnuiesc să părăsească România şi să plece spre alte ţări din Uniunea Europeană pentru a-şi rotunji veniturile – Germania, Spania, Italia sau Anglia. Palatele acestora însă, rămân încuiate, fără a fi păzite.


Patru minori din Ţăndărei, care se ocupă cu furturi auto şi spargeri de magazine şi locuinţe au pus pe jar autorităţile – am mai scris şi în trecut despre aceştia.

„Papiţoii”, după cum le spun oamenii, au zeci de dosare penale pe rolul parchetelor şi instanţelor de judecată, dar nu pot fi reţinuţi din cauza vârstelor fragede pe care le au.

Recent, aceştia ar fi sustras din 15 palate ale ţiganilor din Ţăndărei mai multe electrocasnice – maşini de spălat, plasme, sisteme audio, combine frigorifice ş.a. – pe care le-au vândut la preţuri de nimic. Potrivit unor surse, minorii vând obiectele furate la preţuri de nimic – o plasmă costă 100 de lei, spre exemplu.

Nicuşor Dinu


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare