Inițializează o căutare

SAMGPL

Toniţa Manea a depus jurământul de învestitură în funcţia de subprefect

Vineri, 4 noiembrie a.c., Toniţa Manea a devenit subprefect cu acte-n regulă. Soţia consilierului judeţean PNL, Gigi Manea, totodată candidatul pentru Senat din partea aceluiaşi partid, a ocupat până acum funcţia de director economic al Casei Judeţene de Pensii Ialomiţa.

Jurământul şi scurtul discurs al proaspătului subprefect au creat o atmosferă caldă, păcat că a lipsit cel căruia i-a luat locul. Prefectul Gigi Petre chiar l-a scuzat pe Marin Constantin, spunând că i s-a transmis că lipseşte din motive medicale.

Prezentă la învestirea Toniţei Manea a fost aproape toată conducerea liberală ialomiţeană, în frunte cu deputatul Tinel, deputata din Galaţi, Pocora, deputatul Aurelian Ionescu, şi bineînţeles, Gigi Manea.

Să mai precizăm că depunerea jurământului a avut loc în Sala Studio a Centrului Cultural Ionel Perlea, în prezenţa angajaţilor de la Prefectură şi a câtorva reprezentanţi ai instituţiilor deconcentrate din judeţ, printre care şi nou şef al IPJ Ialomiţa. Emoţionată de noua calitate, Toniţa Manea a mulţumit pentru numire şi a dat asigurări că-şi va face conştiincios treaba:

„Vă asigur pe toţi cei de faţă că, în ceea ce priveşte deciziile pe care le voi lua în exercitarea funcţiei publice, vor fi cât se poate de transparente, clare, în spiritul şi litera legii. Domnului prefect îi transmit că am un spirit de echipă dezvoltat, că îmi doresc ca atâta timp cât voi ocupa această funcţie să-mi permită să contribui la implementarea şi respectarea legilor în continuare, să se bazeze pe experienţa acumulată, profesionalismul şi seriozitatea mea. Pe toţi conducătorii de deconcentrate îi asigur că vor avea în mine un sfătuitor, un prieten, dar şi un critic atunci când lucrurile nu se vor finaliza cum trebuie. Evident că acest lucru îmi doresc să se întâmple cât mai rar sau deloc. În ceea ce priveşte relaţia cu presa şi cu opinia publică, în general, vă asigur de întreaga mea disponibilitate în vederea construirii unei relaţii transparente aşa fel încât din această relaţie să aibă de câştigat cetăţenii printr-o bună informare.”

Vizibil crispat de prezenţa atâtor liberali, prefectul Gigi Petre a mulţumit pentru colaborarea pe care a avut-o cu Constantin Marin în funcţia de subprefect şi a făcut precizări privind atribuţiile pe care Toniţa Manea le va avea în noua calitate: „În principiu, fişa de post prevede relaţii directe şi de coordonare a serviciilor comunitare de înmatriculări şi paşapoarte, plus secretariatul comisiei judeţene de fond funciar, coordonarea serviciului de deconcentrate, plus multe altele. Sunt convins că vom avea o colaborare fructuoasă.”

La final, Toniţa Manea a fost felicitată de toţi cei trei deputaţi liberali de Ialomiţa, prezenţi la învestire, şi a primit un buchet de flori bicolore – roşii şi galbene, din partea preşedintelui PNL Ialomiţa, Tinel Gheorghe.

Andrei Banu


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare