Inițializează o căutare

SAMGPL

Şeful Gării Feteşti a început o anchetă internă pentru a afla „turnătorul la presă”

Recent, am relatat că, mai mulţi călători şi angajaţi din cadrul CFR – Gara Feteşti se plângeau de faptul că şeful de gară se ocupă de tot soiul de activităţi, dar nu şi de obiectivul pentru care este plătit să-l managerieze.

Călătorii erau foarte revoltaţi de faptul că Gara Feteşti a ajuns să arate ca-n junglă, iar aceştia îşi fac nevoile fiziologice pe la colţurile gării sau în tufişurile de lângă aceasta.

De asemenea, nemulţumiţi de şeful de gară se arătau şi o parte dintre angajaţii CFR, aceştia reclamând că le cere să lucreze în ture fără să le respecte dreptul la odihnă şi la zile libere.

În urma unui articol apărut în ziarul nostru, cu privire la managementul defectuos al gării din Feteşti, directorul general al Regionalei CFR Constanţa, Dorin Maer, l-a contactat telefonic pe şeful gării cu pricina, Gheorghe Ştefan, şi i-a cerut explicaţii cu privire la cele relatate de noi în articol.

După apelul primit de la şeful regionalei, şeful de gară de la Feteşti a început o anchetă internă. Pe acesta nu l-a interesat să rezolve problemele gării, sau să se oprească din desele abuzuri pe care le face asupra subordonaţilor. L-a interesat doar aşa-zisul „turnător la presă” şi a acuzat o angajată că ar avea legături cu presa.

Ancheta personală a lui Gheorghe Ştefan nu prea a dat roade sau – credem noi – nu a fost destul de profesionistă, informaţiile pe care le avem noi provenind de la mai mulţi subordonaţi, nu de la o singură persoană.

Considerăm că directorul Regionalei CFR Constanţa, Dorin Maer, ar trebui să facă o vizită la gara din Feteşti, dacă s-ar putea, neanunţată şi să verifice informaţiile pe care noi le tot facem publice.

Andrei Banu


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare