Inițializează o căutare

SAMGPL

Furt de un miliard de lei vechi din casa unui frizer din Feteşti Sat

Recent, un localnic din Feteşti Sat a fost prădat de hoţi în timp ce era plecat la cumpărături, în oraş. Bărbatul avea o afacere de familie: lucra la propria frizerie împreună cu soţia sa. Aceştia munceau din greu pentru a strânge bani cu scopul de a-şi termina casa începută.

Într-o zi, după încheierea programului, acesta a plecat în oraş pentru a face cumpărături, nelipsind mai multe de două ore.

Când s-a întors, acesta a observat că uşa de la intrare era forţată. Primul lucru pe care l-a făcut a fost să verifice locul în care îşi ţinea agoniseala de-o viaţă, constatând că toţi banii – un miliard de lei vechi – lipsesc.

Disperat, bărbatul a apelat imediat numărul unic de urgenţă 112, la faţa locului deplasându-se de îndată un echipaj de poliţie care a luat act de cele întâmplate, deschizând un dosar penal pentru furt şi violare de domiciliu.

Între timp, frizerul ar fi aflat care sunt făptaşii, prinderea lor reprezentând acum doar o chestiune de timp.

Andrei Banu


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare