Inițializează o căutare

SAMGPL

Anca Serea şi Adi Sînă şi-au botezat copilul în Biserica – monument istoric din Manasia


Anca Serea şi Adi Sînă au ales să îşi creştineze fiica, pe Leah Maria, la jumătatea acestei luni, când micuţa a împlinit 3 luni. Petrecerea de botez a fost organizată la un conac din judeţul nostru, din zona Urziceni, unde au petrecut alături de 100 de invitaţi. Mămica Anca Serea a decis să atragă şi ea privirile în ziua cea mare, optând pentru o ţinută sexy, o rochie decupată pe un picior, în care a atras, cu siguranţă, toate privirile oaspeţilor.

Deşi a trecut de multe ori prin experienţa botezului, având în vedere că are 6 copii acasă, Anca Serea a simţit din nou emoţii puternice sâmbătă, 16 noiembrie, atunci când ea şi partenerul ei, Adi Sînă, şi-au creştinat fetiţa cea mică. Petrecerea de botez a micuţei Leah a fost organizată într-un cadru cochet şi stilat, la un conac de lângă Urziceni, pentru un cadru de poveste şi o mică ieşire din cotidian.

După ce a pus la punct toate detaliile organizatorice, Anca Serea s-a asigurat că pe lângă micuţa Leah, va fi şi ea în centrul atenţiei la petrecerea de botez, alegând să poarte o ţinută elegantă şi sexy. Rochia aleasă de vedetă a fost una grena, cu un guler supradimensionat în partea de sus, însă crăpătura adâncă pe picior a fost cu adevărat vedeta outfitului.

Mămica a arătat foarte bine în marea zi, accesorizând ţinuta cu câteva bijuterii fine, o pereche de sandale negre şi o coafură potrivită. Nici tăticul Adi Sînă nu s-a lăsat mai prejos, purtând în ziua botezului fetiţei sale un costum elegant, demn de mers cu el la o serată de gală, accesorizat cu papion şi pantofi de lac.

Anca Serea şi Adi Sînă şi-au creştinat fetiţa sâmbătă, 16 noiembrie, la Manasia

De asemenea, toţi frăţiorii micuţei Leah Maria s-au prezentat la fel de impecabil la eveniment, dornici să îşi susţină surioara cea mică în această zi importantă, fiecare dintre ei accesorizându-şi ţinuta cu un zâmbet larg şi multă bucurie. Ce să mai, toată familia a fost elegantă în ziua creştinării celei mai noi membre a familiei, potrivindu-se astfel cu cadrul ales pentru petrecerea de botez.

Evenimentul mult aşteptat în cuplul Anca Serea - Adi Sînă s-a desfăşurat la un conac cochet, aflat lângă Urziceni, unde cei în jur de 100 de invitaţi au fost aşteptaţi în saloane încărcate de istorie şi trataţi regeşte cu bucate alese şi băuturi fine. Naşii fetiţei au fost şi ei pe cai mari în această zi importantă şi au ales o lumânare de botez inedită pentru Leah. S-a optat pentru alb şi s-a renunţat la flori, lumânarea fiind simplă şi decorată cu un bebeluş, îmbrăcat în costum de iepuraş.

„Pe 16 noiembrie o botezăm pe Leah. Vom face evenimentul la o biserică la Manasia şi după aceea, la conac. E un loc superb şi acolo va fi şi petrecerea. Cred că voi cânta şi eu. Invitaţii vor fi până într-o sută. Locul nu e foarte mare şi am zis să invităm prietenii apropiaţi. Anca s-a ocupat de meniu, ne-am dorit sarmale, deci e tradiţional. Naşii fetiţei sunt cei care ne-au şi cununat şi care l-au botezat pe Moise Petru, este vorba de Silvana şi Petru Berciu”, spunea Adi Sînă recent.

Click.ro


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare