Inițializează o căutare

SAMGPL

Vicepreședintele CJI, Cătălin Grigore, candidatul PSD Ialomița la alegerile europarlamentare

Social-democraţii ialomiţeni vor defila în campania pentru alegerile europarlamentare din 26 mai cu vicepreşedintele Consiliului Judeţean Ialomiţa, Cătălin Grigore.

Într-o emisiune televizată, au fost prezentate mai multe nume ale candidaţilor PSD, printre acestea aflându-se şi cel al lui Cătălin Grigore. Mass-media a perceput greşit mesajul, iar în diverse publicaţii online, vicepreşedintele CJI apare ca fiind persoana care deschide lista de candidaţi.


Cătălin Grigore ţine să lămurească situaţia, afirmând, totodată, că PSD Ialomiţa l-a desemnat drept candidat. Cât despre poziţia pe care se află în lista de candidaţi la nivel naţional, situaţia nu este una clară, momentan.

„Este doar un zvon. Cred că sunt persoane care au înţeles greşit nişte emisiuni TV. A început cu numele meu prezentarea candidaţilor care sunt susţinuţi de diverse organizaţii judeţene. Dar, de aici până la a fi eu primul pe listă, e departe. Am fost desemnat de organizaţia judeţeană pentru a reprezenta Ialomiţa, este adevărat. În ceea ce priveşte poziţia pe listă, va mai dura până vom afla care este poziţia reală”, ne-a precizat Cătălin Grigore.

În trecut, feteşteanul Cătălin Grigore a fost director adjunct al Liceului Teoretic „Carol I” din Feteşti, după care a venit în cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) Ialomiţa, ca inspector şcolar general adjunct.

Acesta a candidat la alegerile locale din 2016 pe listele social-democraţilor, câştigând un mandat de consilier judeţean şi devenind ulterior vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Ialomiţa.

// AUTOR: Andrei Banu / FOTO: Facebook / Cătălin Grigore / Dreapta


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare