Inițializează o căutare

SAMGPL

Fostul primar Alexandru Stoica susține că nu vrea să candideze la Primăria Slobozia

De aproximativ un an de zile circulă zvonul că lui Alexandru Stoica i s-a făcut mult prea dor de fotoliul de primar de la Slobozia şi ar cam vrea, la următoarele alegeri, să-i ia locul lui Adrian Mocioniu.


Nimic mai fals, ne-o spune chiar fostul primar. Întrebat de către noi dacă va candida sau are de gând să candideze la localele din 2020 din partea PSD, Alexandru Stoica a negat.

„Nu, nu-i adevărat, nu candidez. Altă întrebare? (n. red.: râde) La noi nu face fiecare ce vrea în partid! Candidaţii se aleg în şedinţă, prin vot. Nu ştiu şi nici nu-mi pasă cine lansează zvonurile!”, ne-a declarat fostul edil. Totodată, acesta a infirmat şi o posibilă candidatură ca independent.

Cu doar o zi înainte, însă, deputatul Tinel Gheorghe a declarat într-o conferinţă de presă că Marian Pavel, preşedintele interimar al PSD Ialomiţa, i-a spus că-l va înlocui pe Mocioniu cu Alexandru Stoica.

„Am înţeles că vor să-l schimbe pe Mocioniu şi să-l aducă pe expertul de dinainte, pe Stoica! Vor să facă rocadă, să facă cu schimbul! Am auzit-o pe-asta de la ăsta care urmează să fie preşedintele PSD-ului (n. red.: Marian Pavel). Cică «Gata, am rezolvat problema la Slobozia». Păi, «ce faceţi?», îl întreb. Îmi zice: «Îl schimbăm pe Mocioniu» – nu-mi venea să cred – «şi-l aducem pe Stoica»”, a spus Tinel Gheorghe.

Andrei Banu


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare