Inițializează o căutare

Expur

Percheziții în Ialomița și alte două județe, într-un dosar de comerț ilegal cu țigarete

Poliţiştii buzoieni au efectuat marţi, 16 octombrie, 11 percheziţii domiciliare în judeţele Buzău, Brăila şi Ialomiţa, la persoane bănuite de producerea, deţinerea şi comercializarea de produse accizabile în afara antrepozitului fiscal, cu un prejudiciu creat de circa 100.000 de lei. Totodată, au fost puse în aplicare 11 mandate de aducere.Potrivit unui comunicat de presă transmis de IPJ Buzău, 45 de poliţişti buzoieni, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău, au descins la domiciliile unor persoane bănuite de deţinere, prelucrare şi comerţ ilegal cu ţigarete.

Activităţile au fost desfăşurate în cadrul unui dosar penal aflat în instrumentarea Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Buzău, sub supravegherea PJ Buzău.

Cei în cauză sunt bănuiţi că, în perioada iunie-octombrie 2018, ar fi produs ţigarete şi tutun pentru fumat în locuinţele lor, cu ajutorul unor instalaţii artizanale. Ulterior, ei ar fi comercializat ţigaretele şi tutunul, pe raza municipiului Buzău, fără documente justificative şi certificate de conformitate, prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională fiind estimat la aproximativ 100.000 de lei.

Elena Georgescu


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare