Inițializează o căutare

SAMGPL

Procesul agenţiei de turism Terra Tourism e în aşteptare până săptămâna viitoare

La termenul de săptămâna trecută, magistraţii Tribunalului Călăraşi au decis să amâne pronunţarea în dosarul falimentului agenţiei de turism din Slobozia pentru data de 22 august. Amânarea a fost acordată pentru a fi solicitate informaţii suplimentare de la Registrul Comerţului Ialomiţa în legătură cu situaţia societăţii care administrează agenţia.

Seria de „întâlniri” cu judecătorii a început pentu Oana Dunel pe 27 iunie, când, la trei zile după ce Terra Tourism şi-a încetat subit activitatea, a fost deschisă în justiţie acţiunea privind intrarea în insolvenţă, devenită, ulterior, aproape previzibil, faliment.

Dosarul 1037/98/2018 avea să primească termen iniţial de judecată pe 5 iulie, după care a intervenit solicitarea către Curtea de Apel Bucureşti, de strămutare a dosarului. Cererea Oanei Dunel a fost acceptată pe data de 17 iulie, iar dosarul a ajuns la Călăraşi pe 30 iulie, cu un prim termen de judecată pe 8 august a.c..

Între timp, săptămâna trecută, Terra Turism a mai pierdut o bătălie în dosarul deschis la sfârşitul lunii mai la Judecătoria Slobozia de Stere şi Asociaţii S.R.L. şi având ca obiect recuperarea sumei de 10.000 de lei reprezentând contravaloarea serviciilor prestate. Un demers dificil în condiţiile în care creditoarea va trebui să se înscrie la masa credală.

Decizia magistraţilor de la Slobozia este executorie, însă poate fi atacată cu cerere în anulare în termen de zece zile de la comunicare.

Robert-Viorel Dincă


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare