Inițializează o căutare

SAMGPL

Trimis în judecată după ce a insistat să dea mită unui poliţist de la Rutieră

Mihai Gheorghe, bărbatul care a încercat să mituiască acelaşi poliţist de două ori, a fost trimis în judecată vineri, 27 aprilie a.c., la Tribunalul Ialomiţa, pentru dare de mită. În acelaşi dosar mai este judecat încă un bărbat pe nume Marian Gheorghe. Cel mai probabil, acesta este persoana care a intermediat mita.


Pe data de 11 aprilie a.c., ofiţerii Serviciul Judeţean Anticorupţie (SJA) Ialomiţa, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomiţa, l-au prins în flagrant pe Mihai în timp ce remitea cu titlu de mită suma de 500 de euro unui poliţist. În schimbul banilor, omul legii ar fi trebuit să soluţioneze favorabil dosarul penal în care era cercetat pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

A insistat să-i dea mită poliţistului...

...care, la data de 3 aprilie a.c., a sesizat DGA Ialomiţa cu privire la această întâmplare.

Concret, pe data de 31 martie a.c., omul legii l-a depistat în trafic pe cel în cauză, în timp ce conducea un autovehicul fără să deţină permis de conducere. Pentru a nu-i întocmi dosar penal, acesta a încercat să-i ofere o „atenţie” de 1.000 de euro. Poliţistul a refuzat categoric oferta şi a luat măsurile legale, iar la data de 3 aprilie a fost abordat din nou de tânărul cercetat, însă cu o ofertă înjumătăţită, de 500 de euro, în scopul de a influenţa soluţia legală, aspect pe care l-a denunţat.

Activitatea de prindere în flagrant a fost efectuată cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ialomiţa şi ai Serviciului de Operaţiuni Speciale Ialomiţa. // Autor: Andrei Banu


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare