Inițializează o căutare

SAMGPL

Tânărul cu probleme psihice, care lucra ca cioban în Borduşani, creează din nou probleme

Potrivit surselor noastre, în urma apariţiei articolului, Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Ialomiţa s-a deplasat la faţa locului, constatând că relatarea noastră a fost una reală, iar crescătorul de capre a fost sancţionat.

În cauză se fac cercetări şi în prezent, fiind întocmit şi un dosar penal de către poliţiştii Postului de Poliţie Borduşani.

Adolescentul creează probleme din nou

La vremea respectivă, informaţia ajunsese la noi prin intermediul fermierilor cărora tânărul le provoca probleme, umblând prin culturile lor şi refuzând să le părăsească. Mai mult decât atât, când agricultorii insistau să-l alunge, acesta devenea extrem de violent.

Recent, după toate măsurile luate, tânărul a fost din nou observat, de această dată în culturile Agrofam Holding, o firmă din Feteşti. Fermierul s-a apropiat cu autoturismul de cioban, iar în momentul în care i-a solicitat acestuia să plece, băiatul a avut o ieşire demnă de cămaşa de forţă, alergând mai apoi, cu o bâtă, după acesta.

Întregul eveniment a fost reclamat la poliţie, urmând ca rezultatele să fie comunicate în următoarea perioadă.

Autorul articolului: Nicuşor Dinu


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare