Inițializează o căutare

SAMGPL

Pentru a-i teroriza, șeful jandarmilor feteșteni le-a făcut subordonaților o plângere neîntemeiată

Acum câteva zile, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Ialomiţa a înfiinţat o comisie pentru a merge la Detaşamentul de Jandarmi din Feteşti să verifice o reclamaţie făcută de însuşi comandantul Ion Paraschiv (foto).

Pentru a-şi teroriza în continuare subordonaţii, Paraschiv a făcut o plângere la IJJ Ialomiţa, reclamând faptul că jandarmii de la ordine publică au avariat autoturismul de serviciu, o Dacie Duster, iar el nu ştie ce să facă.

Pe data de 18 septembrie a.c., comisia formată din ofiţeri s-a deplasat la detaşamentul din Feteşti pentru a verifica reclamaţia lui Paraschiv şi pentru a lua măsuri.

Flavius Dumitru, preşedintele comisiei, a început să ţipe la jandarmi, solicitându-le să aducă Duster-ul cu pricina şi să-i arate unde este lovit. Aceştia au ridicat neştiutori din umeri, crezând că Flavius Dumitru face o glumă, însă s-au conformat şi au adus autoturismul. Mai mult decât atât, preşedintele comisiei, văzând că nu există nicio zgârietură, i-a pus pe jandarmi să spele maşina, pentru a se uita mai bine. Însă, nimic! După îndelungi priviri şi târcoale date Duster-ului, Flavius Dumitru a concluzionat: ,,Ne-a minţit Paraschiv!”.

Suntem uluiţi şi încă ne întrebăm cum reuşeşte Ion Paraschiv să-şi bată joc nu doar de subordonaţii lui, ci şi de restul jandarmilor ialomiţeni şi de şefii IJJ Ialomiţa, fără să i se întâmple nimic.

Autor: Nicuşor Dinu


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare