Inițializează o căutare

SAMGPL

Fostul manager al SJU Slobozia, Vasile Olaru, a plătit o avere pentru un WC

În curtea Spitalului Judeţean de Urgenţe Slobozia zace neterminată, de câţiva ani, o construcţie a cărei destinaţie iniţială a fost de punct de recoltare. Cu toate acestea, în momentul de faţă, spun sursele noastre, tentativa de clădire este folosită drept WC, pentru că de altceva nu era bună.

Cât a costat punctul de recol... WC-ul? Păi, vreo două miliarde rol! Şi aţi auzit bine. Costurile construcţiei s-au ridicat la 200.000 lei, iar studiul de fezabilitate au costat, la rândul lor, 60.000 lei.

Lucrările au fost executate de SC Valius SRL, o firmă din Slobozia, iar banii au fost alocaţi în întregime din bugetul SJU Slobozia, atunci când la conducere se afla medicul Vasile Olaru.

Potrivit aceloraşi surse, actuala conducere a unităţii spitaliceşti din Slobozia plănuieşte să demoleze construcţia nefinalizată.

Medicul Olaru, „curtat“ intens de DNA

Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) s-a apucat iar de „săpături“ pe urmele medicului Vasile Olaru, fostul manager al Spitalului Judeţean de Urgenţe Slobozia.

La sfârşitul lunii mai a.c., ziarul nostru vă informa cu privire la faptul că Vasile Olaru avea atunci câteva plângeri penale în urma cărora au fost întocmite patru dosare, ţinute la sertar de mai bine de trei ani de zile.

Potrivit surselor noastre, în urmă cu două săptămâni, DNA a început instrumentarea dosarelor care îl vizează pe Olaru, până în prezent fiind chemate la audieri mai multe părţi din dosar. Bineînţeles, este vorba despre dosarul penal în care mai multe persoane au dat declaraţii că au oferit bani şi cadouri pentru angajarea la Spitalul Judeţean pe baza unor convenţii civile. Cum angajările au fost ilegale, Spitalul Judeţean este obligat să recupereze banii de la cei care i-au primit. Astfel, în scurt timp, Spitalul Judeţean va formula acţiuni în instanţă pentru recuperarea prejudiciilor şi să vedeţi atunci cum îşi vor aminti toţi, cu lux de amănunte, cum au dat şpăgile la angajări.

Andrei Banu


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare