Inițializează o căutare

SAMGPL

De circa un an de zile, consilierul local Radu Paros insistă să rămână într-un partid care nu-l mai vrea

Apoi, ne-am gândit că i-a luat mult timp să se trezească din şocul unei prietenii cu Gabi Ionaşcu şi, fix când s-a trezit, senatorul îi devenise, din nou, duşman.

Dar, într-un final, am realizat: Paros nu vrea, cu nici un chip, să plece din Consiliul Local Slobozia!

De-a lungul ultimului an de zile, l-am tot contactat exclusiv pe Radu Paros pentru a ne spune care este relaţia sa cu PMP Ialomiţa: dat afară, aproximativ dat afară, un pic dat afară sau membru.

Cum nu ne-am lămurit, am decis să-l contactăm pe însuşi preşedintele filialei judeţene a PMP Ialomiţa, senatorul Gabi Ionaşcu.

“Sprijinul politic este retras din martie. În luna iulie, cred că pe la mijlocul lunii iulie, Comisia Naţională de Integritate a partidului i-a respins contestaţia. Acum, înţeleg că e pe la instanţă, că i-am prejudiciat dreptul de a beneficia de retribuţia de consilier şi că el e absolut indispensabil pentru luarea unei decizii în consiliul local – în cazul meu n-a mai fost, dar în sfârşit, asta e altă chestiune.

Noi am înaintat, ca urmare a respingerii contestaţiei sale împotriva hotărârii Comisiei de Integritate, către prefectul judeţului Ialomiţa – cred că pe la începutul lunii – sesizarea prin care şi-a pierdut calitatea de membru de partid şi, evident, să emită ordinul în consecinţă (n.red.: ordinul de încetare a mandatului de consilier local înainte de termen), aşa cum scrie în lege. Prefectul (n.red.: Gigi Petre) încă mai stă pe gânduri. S-ar părea că domnul Radu Paros a mers pe la prefectură şi a spus că îi va da în judecată pe Ionaşcu, PMP şi că va obţine o hotărâre judecătorească.

Până în momentul de faţă, domnul Paros a făcut o cerere, la Tribunalul Ialomiţa, pentru suspendarea unei hotărâri a organizaţiei judeţene, privind pierderea calităţii de membru de partid şi, bineînţeles, mai are şi o cerere de anulare a hotărârii respective.

El consideră că, totuşi, partidul e un fel de jucărie. Eu vreau să vă afirm, cu certitudine – toţi colegii care au participat la acea decizie (n.red.: de excludere a lui Radu Paros), în unanimitate au hotărât excluderea dumnealui din partid, mai ales că votul a fost secret”, ne-a declarat senatorul Gabi Ionaşcu, preşedintele interimar al PMP.

Autor: Andrei Banu | Foto: Florin Floreanu


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare