Inițializează o căutare

SAMGPL

Un jandarm şi-a încercat pistolul într-o încăpere. Toţi cei prezenţi au crezut că sunt atacaţi şi voiau să se ascundă

Săptămâna trecută, în curtea Detaşamentului de Jandarmi din Feteşti, chiar în clădirea corpului de gardă, a avut loc un incident.


O echipă operativă efectuase un transport de materiale specifice, de la Codlea la Feteşti. După descărcare, unul dintre subofiţerii care făceau parte din echipa operativă a vrut să îşi verifice pistolul, uitând că are un cartuş pe ţeavă.

Când a apăsat pe trăgaci, glonţul a ricoşat în pereţii încăperii şi, într-un final, a ieşit pe geam. Toţi cei care se aflau în acea cameră au crezut că sunt atacaţi şi s-au aruncat la podea, vrând apoi să se ascundă.

Într-un final, jandarmii au realizat că nu a fost vorba despre nici un atac, iar isprava colegului lor a fost cea care i-a speriat. Toţi cei care s-au aflat la faţa locului în acel moment au fost chemaţi de către comandantul gărzii şi comandantul de detaşament. Aceştia le-au spus jandarmilor să nu povestească nimănui despre incident pentru că, în caz contrar, ar putea avea probleme.

Răspunzător de acest eveniment ar putea fi comandantul gărzii, dat fiind faptul că a tolerat intrarea cu muniţie în încăpere. Potrivit legii, încărcarea şi descărcarea muniţiei se face doar în aer liber, în locuri special amenajate.

Vă vom ţine la curent cu măsurile luate de conducerea Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Ialomiţa.

scris de Nicuşor Dinu


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare