Inițializează o căutare

SAMGPL

Scandalagiii de la Dridu, sub control judiciar. Cei 5 refuză să-şi recunoască toate faptele

Marţi, 21.02.2017, încă de la primele ore ale dimineţii, mascaţii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ialomiţa, însoţiţi de procuror, au descins la mai multe adrese din comunele Dridu şi Borăneşti.


În urmă cu două săptămâni, în discoteca din comuna Dridu a avut loc un conflict între două grupări, dintre care una de etnie romă, din Borăneşti.

Atunci, romilor le-au fost distruse câteva autoturisme parcate în faţa discotecii, vandalii fiind mai mulţi tineri din Dridu.

Procurorii au reţinut mai multe persoane implicate şi au chemat mai mulţi martori care au fost la faţa locului în momentul scandalului. Cu toţii au fost duşi la Slobozia pentru a fi audiaţi.

În urma declaraţiilor, 5 persoane au fost reţinute pentru 24 de ore, ulterior, după expirarea lor, stabilindu-li-se o altă măsură preventivă, cea de control judiciar.

Se pare că, în urma acelui conflict, două persoane au ajuns la spital acuzând dureri puternice în zona capului. În prezent, aceştia sunt internaţi la un spital de specialitate din Bucureşti.

Cei cinci tineri care se află sub control judiciar nu recunosc toate acuzaţiile care le-au fost aduse atât de părţile vătămate, cât şi de anchetatori.

Nicuşor Dinu


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare