Inițializează o căutare

SAMGPL

Un jandarm afacerist, pus cu "botul pe labe" de șeful IJJ Ialomița

Lucrurile încep să se îmbunătăţească şi să meargă pe un făgaş normal în cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Ialomiţa, de când Răzvan Salaoru a preluat şefia.


Acum aproximativ două săptămâni, acesta a chemat la sediul instituţiei un subofiţer din Feteşti care deţinea, prin interpuşi, un magazin în care comercializa peşte şi produse cu specific pescăresc. Subofiţerul nu apărea în nici un act de-ale firmei, însă el, personal, se ocupa de alimentarea magazinului cu diferite specii de peşte.

Jandarmul aducea peştele de la Tulcea, pentru a putea avea acte de provenienţă pentru produsele din magazin, dar şi pentru a justifica peştele cumpărat de la braconierii din zona Feteştiului.

Subofiţerul ar fi onorat şi comenzi speciale pentru clienţii fideli, riscându-se să le aducă acestora chiar şi specii de protejat prin lege.

Aflând despre extra-ocupaţia jandarmului, comandantul IJJ Ialomiţa i-ar fi sugerat acestuia să termine cu astfel de ocupaţii, amintindu-i că, în trecut, a fost un „client” al parchetelor militare.

Nicuşor Dinu


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare