Inițializează o căutare

SAMGPL

Preşedintele PNL Ialomiţa, despre legea amnistiei şi graţierii: „Liviu Dragnea trebuie să demisioneze”

Joi, 19 octombrie a.c., preşedintele PNL Ialomiţa, deputatul Tinel Gheorghe, a organizat o conferinţă de presă în cadrul căreia şi-a exprimat nemulţumirea cu privire la activitatea administraţiei PSD din judeţ.

Tinel Gheorghe, deputat de Ialomița și președintele Partidului Național Liberal din Ialomița

„Victor Moraru nu are realizări! Consiliul Judeţean trebuie să iasă din amorţirea în care nu face nimic!”, şi-a început preşedintele PNL valul de acuzaţii la adresa social-democraţilor.

Tinel nu vede implicare


„Nu simt că s-ar bate pentru pasarela de la Drajna. Nu simt că sprijină o investiţie a primăriei Slobozia. Nu simt că s-ar bate pentru interesul judeţului Ialomiţa”, a continuat deputatul cu reproşurile.

Înainte de campania electorală pentru alegerile locale din 2016, PNL Ialomiţa a organizat o altă campanie de strângere de semnături, pentru construirea unui pasaj rutier la Drajna. Semnături s-ar fi strâns, trimise au fost, însă, de atunci, preşedintele PNL nu ne-a mai ţinut la curent cu privire la acea acţiune.

Singura acţiune concretă, cu privire la problema barierei de la Drajna, a rămas doar corespondenţa dintre Consiliile Judeţene Ialomiţa şi Călăraşi şi CNADNR şi Ministerul Transporturilor. După cum vă şi aşteptaţi, răspunsurile primite au fost unele standard, CNADNR precizând faptul că a solicitat Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri – autoritatea care administrează acel sector de drum – să prevadă în buget suma necesară pentru demararea unei investiţii în zona respectivă, în bugetul aferent anului 2016, lucru ce, bineînţeles, nu s-a întâmplat.

Din păcate, pasajul de la Drajna pare – cel puţin momentan – să rămână doar o dorinţă a şoferilor obligaţi să suporte cozi interminabile şi un subiect bun pentru politicienii din opoziţie, ca să-şi combată adversarii.

„Liviu Dragnea trebuie să demisioneze”

Cel puţin aşa consideră deputatul Tinel Gheorghe. Acesta a comentat succint evenimentele din ultimul timp, cu privire la legea amnistiei şi graţierii, pregătită de guvern. Preşedintele PNL Ialomiţa consideră că, în cazul în care zvonurile se confirmă şi se va adeveri că textul de lege a fost scris în biroul lui Dragnea, acesta va trebui să-şi dea demisia din funcţia pe care o deţine: „Dacă se confirmă că textul a fost scris la el în birou, Liviu Dragnea trebuie să demisioneze din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor!”, a spus acesta.

Totodată, deputatul Tinel Gheorghe a criticat şi acţiunile din ultima vreme, ale lui Victor Ciorbea, avocatul poporului, spunând despre acesta că a ajuns „sluga PSD-ului”.

Andrei Banu


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare