Inițializează o căutare

SAMGPL

PNL Urziceni a rămas fără preşedinte. Secretarul organizaţiei judeţene a preluat frâiele

În urma suspendării din partid a inculpatului Constantin Sava, primarul care n-are voie să intre în primărie, organizaţia PNL din Urziceni a rămas fără preşedinte.


Aurelian Ionescu, departe de scaunul de preşedinte

Fost preşedinte al ALDE Ialomiţa şi trecut recent, înainte de parlamentare, în corabia celor de la PNL, Aurelian Ionescu n-a reprezentat o alternativă pentru conducerea organizaţiei teritoriale din Urziceni, deşi acesta are o oarecare notorietate în municipiu.

Întrebat fiind de ce preşedinţia organizaţiei municipale nu a fost preluată temporar de fostul co-preşedinte al ALDE Ialomiţa, preşedintele PNL Ialomiţa, deputatul Tinel Gheorghe, a răspuns sec: „trebuie să ai şi autoritate...”. Că Tinel s-o fi referit la faptul că n-are destulă autoritate asupra lui Aurelian Ionescu, sau că Aurelian Ionescu n-ar fi o persoană destul de autoritară încât să preia frâiele organizaţiei, asta nu ştim, dar bănuim că ambele variante sunt valabile.

Totuşi, cine conduce la Urziceni?

Potrivit celor spuse de preşedintele Tinel, organizaţia PNL din Urziceni este acum în sarcina secretarului PNL Ialomiţa, Dragoş Soare, acesta preluând atribuţiile de preşedinte al organizaţiei pentru o vreme, până când Constantin Sava îşi va rezolva problemele cu justiţia.

„Nu am stabilit încă un set de măsuri pentru resuscitarea organizaţiei Urziceni, când le vom avea, vă vom anunţa!”, a declarat Dragoş Soare pentru Jurnalul de Ialomița.

Andrei Banu


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare