Inițializează o căutare

SAMGPL

Percheziții la persoane bănuite de înșelăciune, în Țăndărei și Mihail Kogălniceanu

37.000 de lei, înscrisuri şi calculatoare ridicate, şapte persoane conduse la audieri, în urma a şapte percheziţii efectuate de poliţiştii din Ialomiţa, la persoane bănuite de înşelăciune, spălare a banilor, fals în înscrisuri sub semnătură privată, fraudă informatică, fals şi complicitate la fals intelectual, uz de fals şi complicitate la înşelăciune. Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române.


La data de 25 ianuarie a.c., poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ialomiţa, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române, au efectuat 7 percheziţii, la domiciliile unor persoane bănuite de înşelăciune, spălare a banilor, fals în înscrisuri sub semnătură privată, fraudă informatică, fals şi complicitate la fals intelectual, uz de fals şi complicitate la înşelăciune.

Percheziţiile au fost efectuate în oraşul Ţăndărei, comuna Mihail Kogălniceanu şi în judeţul Constanţa.

Din cercetări a reieşit că, şase dintre persoanele bănuite, în perioada 2010 – 2014 ar fi falsificat un număr de 4.508 reţete medicale, ce au fost decontate prin intermediul unei unităţi farmaceutice, cauzând un prejudiciu de 667.000 de lei.

De asemenea, în perioada 2013 – 2014, ar fi fost introduse în evidenţe reţete falsificate, emise de un cabinet medical.

În cursul anului 2013, administratorul unei unităţi farmaceutice ar fi efectuat 10 transferuri bancare, în valoare de 80.000 de lei, bani proveniţi în urma decontării unor reţete false, în scopul de a ascunde sau disimula originea ilicită a acestora.

În urma percheziţiilor au fost ridicate înscrisuri, calculatoare şi 37.000 de lei, în vederea administrării probatoriului în cauză.

Comunicat de presă IPJ Ialomița


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare