Inițializează o căutare

SAMGPL

Interlopul Caputo şi-a făcut cu un cuţit 40 de tăieturi de corp în incinta gării din Feteşti


În articolele anterioare am mai relatat despre celebrul hoţ din Feteşti, Ioan Ilie Dumitru, zis „Caputo”, care sustrage absolut orice găseşte în vagoanele de marfă care tranzitează Gara CFR Feteşti – de la cereale, la şerveţele.


Acum o lună, vă aduceam la cunoştinţă despre prinderea sa în flagrant, în timp ce fura cereale dintr-un vagon pe care l-a spart. Acesta şi-a umplut câţi saci a putut căra, însă a lăsat vagonul deschis, toată cantitatea risipindu-se în jur.

Deşi are zeci de dosare penale şi a fost prins asupra faptului, chiar şi cei care le întocmesc se miră cum de instanţa îl lasă de fiecare dată în libertate.

Zeci de tăieturi pe corp


Pe data de 7 ianuarie a.c., Caputo a intrat în incinta gării din Feteşti, unde se aflau mai mulţi călători. Fără să ezite, acesta a scos un cuţit din buzunar şi şi-a aplicat 40 de tăieturi pe toată suprafaţa corpului, într-un final căzând la pământ, într-o baltă de sânge.

Îngroziţi, oamenii din jur au sunat la numărul de urgenţe 112, la faţa locului ajungând în scurt timp un echipaj al celor de la SMURD.

Surse neoficiale din poliţie susţin că îl sancţionează contravenţional de fiecare dată când săvârşeşte astfel de fapte, însă este singurul lucru pe care îl pot face, deoarece nimeni nu depune nicio plângere – cu referire la angajaţii CFR care, de frica lui Caputo, refuză să-l reclame.

Nicuşor Dinu


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare