Inițializează o căutare

SAMGPL

Gardul de protecţie de pe Autostrada A2, găsit în casele unor ţigani racordaţi ilegal la reţeaua electrică

În dimineaţa zilei de vineri, 25 noiembrie a.c., în Cartierul Vlaşca din municipiul Feteşti au avut loc percheziţii efectuate de jandarmi din mai multe judeţe, poliţişti şi angajaţi Enel.

Mai multe familii de ţigani din acel cartier s-au racordat în mod ilegal la reţeaua de energie electrică din zonă. În fiecare casă percheziţionată au fost găsite cabluri de curent şi instalaţii de încălzire artizanale.

Gardul de protecţie de pe Autostrada Soarelui, în casele ţiganilor

Efectuându-se percheziţii mai amănunţite, poliţiştii au descoperit că, în casele persoanelor vizate s-au găsit mai multe bunuri furate care proveneau din furturi clasate cu „autor necunoscut”. Printre obiectele găsite s-au numărat panouri publicitare şi garduri de protecţie de pe Autostrada Soarelui.

Florile dispărute din centrul oraşului, în ghivecele persoanelor perchezitionate


Dacă vi s-a părut anormal că în casele ţiganilor au fost găsite porţiuni din gardul de pe autostradă, ei bine, aflaţi că, la loc de cinste, în ghivece, aceştia ţineau florile plantate de primărie în centrul municipiului Feteşti – o specie destul de scumpă de crizanteme, adusă din Olanda. Primăria reclamase la poliţie faptul că florile au fost furate, însă poliţiştii nu au reuşit să găsească nici un vinovat.

În cauză s-au întocmit zeci de dosare penale pentru furt şi furt calificat. Ţiganii au fost debranşaţi de la reţeaua de energie electrică, urmând să fie verificaţi dacă mai săvârşesc astfel de infracţiuni.

Andrei Banu


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare