Inițializează o căutare

SAMGPL

FRF va construi în Slobozia un teren de fotbal sintetic, la dimensiunile FIFA

Federaţia Română de Fotbal urmează să construiască terenuri de fotbal sintetice, la dimensiuni FIFA, în 13 municipii reşedinţă de judeţ din ţară, printre care şi Slobozia.

Adrian Mocioniu (stânga), Răzvan Burleanu, președintele FRF (dreapta)

Lucrările au fost deja demarate, iar terenul de fotbal va fi amplasat lângă bazinul de înot.
Costurile se ridică la aproximativ 200.000 euro, iar acestea vor fi suportate exclusiv de FRF, primăriei revenindu-i doar cheltuielile de întreţinere şi cele ocazionate de construcirea clădirilor anexe.

Proprietar al terenului de fotbal va fi Municipiul Slobozia, iar dreptul de administrare îl va avea Agenţia Judeţeană de Fotbal Ialomiţa. În principiu, destinaţia acestuia va fi pentru competiţiile sportive.

Cele mai avansate lucrări sunt la noi

Potrivit primarului Adrian Mocioniu, în Slobozia,  lucrările în acest sens sunt cele mai avansate, în comparaţie cu celelalte 12 municipii din ţară:

“Preşedintele FRF m-a asigurat, săptămâna trecută, de faptul că unul dintre terenurile sintetice de fotbal va fi la Slobozia. Comparativ cu restul municipiilor, noi ne aflăm în cel mai avansat stadiu!”, a spus acesta.

Andrei Banu



Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare