Inițializează o căutare

SAMGPL

Deputatul vitezoman, Tinel Gheorghe, pieton pentru două luni

Deşi – din păcate – este din nou deputat din partea PNL, Tinel Gheorghe a rămas cu o problemă după campania electorală – Poliţia Rutieră Ialomiţa l-a făcut pieton pentru 90 de zile.


Preludiu

În noaptea de 3 martie a.c., Tinel circula cu 121 km/oră, prin comuna Moviliţa – că na, ce i se poate întâmpla?

Totuşi, un poliţist a ţinut să-i strice seară democrat-liberală şi să-l oprească pentru a-l legitima. Doar nu vă imaginaţi acum că pe deputat l-a lovit brusc buzduganul moralităţii şi s-a conformat. Chiar dacă agentul de poliţie i-a întocmit proces verbal şi, conform legislaţiei în vigoare, i-a suspendat permisul de conducere pe o perioadă de 90 de zile, Tinel a decis să nu predea documentul în acea noapte. Mai mult decât atât, a doua zi, poznaş cum este, a organizat o conferinţă de presă în care le-a spus jurnaliştilor prezenţi că nimic din toate acestea nu este adevărat, ba chiar şi-a fluturat ţanţoş permisul de conducere, RCA-ul şi talonul autoturismului în faţa camerelor.

Chiar dacă a “vândut gogoşi liberale” presei, noi l-am prins cu minciuna atunci când la Judecătoria Urziceni a contestat măsurile luate asupra sa de către poliţist. Curios este că Judecătoria Urziceni i-a dat dreptate preadeputatului grăbit şi, în loc de suspendarea dreptului de a conduce şi o amendă contravenţională de 945 lei, Tinel s-a ales doar cu 3 puncte penalizare şi o amendă contravenţională de 525 lei.

Finalizare

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Ialomiţa a contestat decizia Judecătoriei Urziceni la Tribunalul Ialomiţa şi a avut câştig de cauză – decizia judecătoriei fiind schimbată şi plângerea lui Tinel - considerată neîntemeiată.

Din păcate, liberalul va fi nevoit să-şi angajeze un şofer care să-l plimbe până la Bucureşti, la călduţul şi confortabilul scaun din Camera Deputaţilor pe care a avut grijă să şi-l asigure pentru încă un mandat.

Andrei Banu


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare