Inițializează o căutare

SAMGPL

Un candidat PRU Ialomița pentru Senat, fost agent de poliție, suspect de evaziune

Partidul România Unită filiala Ialomiţa s-a grăbit să ia startul la alegerile parlamentare şi a fost primul partid din judeţ care a depus dosarele candidaţilor. Evenimentul a avut loc vineri, 21 octombrie, la Biroul Electoral Judeţean.

Dacă în ceea ce priveşte candidaţii pentru Camera Deputaţilor am văzut că PRU a propus alegătorilor un fost jandarm, în persoana fostului inspector şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Ialomiţa, Nicolae Parepa, pe lista de la Senat, partidul lui Bogdan Diaconu propune un fost poliţist. Este vorba despre fostul agent de poliţie Spircu Nicolae din cadrul IPJ Ialomiţa, fostul preşedinte al Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie Ialomiţa. Pentru a putea candida, Spircu şi-a dat demisia din cadrul Poliţiei Române în luna septembrie, iar acum este unul dintre candidaţii PRU pentru funcţia de senator. De menţionat faptul că, asemenea lui Parepa, Spircu ocupă poziţia a doua pe lista pentru Senat, primul loc fiind ocupat de Alexandru Andrei.

Spircu, prins cu vila în sac! Pardon, în Costineşti!


După cum spuneam, pe locul II la Senat, PRU a desemnat un candidat care tocmai ce a ieşit pe uşa din dos a poliţiei. Ceea ce ne-a şi atras atenţia. Făcând ceva săpături, am aflat detalii interesante. Totul a pornit de la informaţia care ni s-a furnizat în prima fază, că prin septembrie, Spircu ar fi avut mascaţii pe acasă. Plecând de la informaţia asta, logic asta presupune pre-existenţa unui dosar penal. Şi am continuat cu săpăturile până am ajuns la Constanţa. Aici am aflat că poliţistul Spircu deţinea de mulţi ani o vilă în staţiunea Costineşti. Chiar dacă a fost bugetar, iată, Spircu şi-a permis o casă de vacanţă pe care a tot închiriat-o. Până într-o zi când la uşă i-au bătut colegii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor din cadrul IPJ Constanţa. Din primele cercetări a rezultat că Spircu încasa banii pe camere de la turişti direct în contul personal. Adică, i-a plăcut să lase şi urme, fiind, din acest punct de vedere suspectul ideal. Ce poliţist nu-şi doreşte un hoţ care semnalizează? Prin urmare, i se poate stabili şi un prejudiciu pe baza încasărilor făcute prin bancă în cazul acuzaţiei de evaziune fiscală. Cea de-a doua acuzaţie pe care i-o aduc poliţiştii constănţeni este că Spircu desfăşura activităţi financiare incompatibile cu funcţia de poliţist. Şi de aici, şi pensionarea lui Spircu şi intrarea acestuia în politică direct pe lista de candidaţi ai lui Vlad Ţepeş.


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare