Inițializează o căutare

SAMGPL

Noul şef al IPJ Ialomiţa a intrat şi el în malaxorul deputatului Tinel

Săptămâna trecută, preşedintele PNL Ialomiţa, deputatul Tinel Gheorghe, a remis presei locale un comunicat de presă prin care acuză noua conducere a IPJ Ialomiţa de jocuri politice. Reamintim cititorilor noştri, că în campania electorală pentru alegerile locale, acelaşi deputat l-a acuzat pe Viorel Ştefu, fostul şef al IPJ, de implicare în lupta politică. La momentul respectiv, nici IPJ Ialomiţa şi nici Viorel Ştefu nu au reacţionat. Iată comunicatul acuzator la adresa inspectorului – şef Valentin Dorin Condruz: „Poliţiştii ialomiţeni acţionează la comanda inspectorului şef al IPJ Ialomiţa, Valentin Dorin Condruz, şi pun presiune asupra competitorilor politici, adversari ai PSD, în mod deosebit asupra PNL, verificând la Amara - montarea unui afiş în plus de către liberali. Dintre toate infracţiunile şi contravenţiile care se petrec zilnic în judeţul Ialomiţa, şi la care este părtaş Partidul Social Democrat, poliţiştii se pare că verifică NUMAI avizierele unde PNL a avut un afiş în plus pe panoul de afişaj.

Îi solicităm inspectorului şef al IPJ Ialomiţa să verifice la Manasia avizierul din intersecţia cu Gârbovi unde PSD are 3 afişe. Totodată, îi solicităm să controleze şi ALDE pentru a vedea câte astfel de afişe există pe un panou.

Mai mult decât atât, aceeaşi poliţişti ar trebui să observe şi modul în care s-a respectat legea privind montarea panourilor de promovare a candidaţilor în campania electorală pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016.

Considerăm acţiunile IPJ Ialomiţa ca fiind de intimidare la adresa PNL şi un abuz în exerciţiul funcţiunii a celor care răspund la comenzile politice ale PSD, întrucât se eludează prin aceste acţiuni dispoziţiile Legii 208/2015 potrivit cărora Biroul Electoral de Circumscripţie Judeţeană trebuie sesizat cu ocazia soluţionării unei plângeri formulate de un competitor electoral, dacă apreciază plângerea întemeiată, şi sesizează autorităţile competente în vederea luării măsurilor administrative, contravenţionale ori penale, după caz. Astfel, este evident că au „omis” acest pas şi au acţionat fără a fi sesizaţi în vreun fel de către autoritatea competentă, în speţă, BECJ nr. 23 Ialomiţa“, se încheie comunicatul liberalilor ialomiţeni.

Deocamdată, IPJ Ialomiţa nu a oferit nici un răspuns public la comunicatul lui Tinel. Probabil, nici nu o vor face.

Nicuşor Dinu


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare