Inițializează o căutare

SAMGPL

Mai multe televizoare și telefoane lipsesc din inventarul IJJ Ialomița

În urma decesului adjunctului Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Ialomiţa, în cadrul instituţiei au fost descoperite mai multe nereguli, mai corect spus, lipsa unor bunuri.

În luna august a.c., ofiţerul de jandarmerie Stanciu Bogdan a trecut în nefiinţă. Acesta a decedat în urma unei electrocutări în timp ce îşi spăla autoturismul personal cu o maşinărie de spălat electrică.

Despre ofiţerul Bogdan Stanciu ştim că deţinea o funcţie la departamentul logistic. După deces, gestiunea pe care Stanciu o avea trebuia preluată de un alt coleg, însă, la inventariere, foarte multe materiale şi obiecte lipseau, motiv pentru care nimeni nu a dorit să preia gestiunea. La inventar s-a constat că lipseau televizoare şi telefoane pentru care existau facturi, dar care lipseau din unitate. Mai multe surse ne-au transmis că pentru dispariţia respectivelor bunuri există două explicaţii: au fost însuşite de colegii jandarmului decedat, sau au fost cumpărate în mod fictiv.

Aceleaşi surse ne-au mai relatat faptul că,mai multe cadre active şi în rezervă din Jandarmeria Ialomiţa au înfiinţat o asociaţie sportivă, asociaţie de care răspundea tot Bogdan Stanciu. Respectivul ONG a contractat, prin Stanciu, o societate comercială cu scopul de a construi o bază sportivă şi un teren de tenis. Când constructorul a cerut să îi fie făcută plata, s-a constat că banii, aproximativ 9000 de euro, lipsesc.

Credem că – să le spunem „întâmplările” – au iz penal şi că procurorii militari ar trebui să clarifice situaţia cât mai repede posibil.

Andrei Banu


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare