Inițializează o căutare

SAMGPL

După o situaţie de cascadorii râsului întâmplată în şedinţa CL, PNL are viceprimar la Jilavele

După câteva luni pline de neclarităţi şi conferinţe de presă în care liberalii au criticat faptul că, la Jilavele, încă nu există un viceprimar, totul pare să se fi rezolvat, spre bucuria deputatului Tinel, preşedintele PNL Ialomiţa.

După alegerile locale din acest an, când s-a constituit Consiliul Local, la Jilavele, consilierii n-au fost în stare să numească un viceprimar fără scandal. Votul lor, pentru alegerea viceprimarului, a fost secret. La numărarea voturilor, una dintre opţiuni nu a fost exprimată foarte clar – nu ne dăm seama cum – iar Albu Mihăiţă şi-a revendicat votul respectiv. Bineînţeles, şi cei de la PSD au spus că votul este, de fapt, al lor.

Măiţă, propunerea liberarilor, a contestat încă de atunci, în instanţă, rezultatul votului, însă n-a mai fost nevoie de un verdict al judecătorilor, acesta fiind ales viceprimar, cu 7 voturi din 13, exact în ziua în care completul de judecată urma să se pronunţe asupra cauzei – 5 octombrie.

„Sperăm într-o colaborare fructoasă, chiar dacă suntem «coloraţi» diferit. Sperăm să fie bine!”, a declarat primarul comunei Jilavele, Ene Miloevici Petre, pentru Jurnalul de Ialomiţa, întrebat fiind despre această problemă.

Andrei Banu


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare