Inițializează o căutare

SAMGPL

Un tânăr de 21 de ani, cercetat penal pentru că ar face trafic cu droguri de risc

În urma unor informaţii primite pe surse, am fost informaţi despre faptul că în Cartierul Vlaşca din municipiul Feteşti, un grup de tineri consumă droguri de risc. După primirea informaţiei, am verificat-o şi am constatat faptul că, într-adevăr, în zona indicată se consumă droguri de risc. Furnizorul ar fi un tânăr de 21 de ani, din Cartierul Vlaşca, care lucrează la Centrala Nucleară de la Cernavodă. Acesta face de obicei naveta cu microbuzele puse la dispoziţie de angajator pentru salariaţii care locuiesc în zona Feteşti. Însă, câteodată, se întoarce de la serviciu cu trenul. În acele zile, tânărul respectiv trece pe la vărul său din Cernavodă şi cumpără ţigări cu marijuana. Din câte am reuşit noi să aflăm, acele ţigări le disimulează în interiorul unui pachet de ţigări Marlboro. Ceea ce nu am reuşit să aflăm, însă, este preţul pe care tânărul din Feteşti îl practică pentru vânzarea ţigărilor cu marijuana.

Când ajunge în Feteşti, tânărul dealer adună alţi tineri din oraş care doresc să fumeze acele ţigări îmbunătăţite. Tinerii se strâng la ieşirea din Cartierul Vlaşca, în zona izlazului comunal.

Potrivit surselor noastre, după ce fumează ţigările cu marijuana, tinerii devin incoerenţi şi, de cele mai multe ori, foarte agresivi. Despre această informaţie pe care noi am primit-o şi am publicat-o am aflat că este în lucru şi la instituţiile abilitate care se ocupă de persoanele care săvârşesc astfel de probleme. Tocmai pentru că este o anchetă în curs nu am publicat numele celor implicaţi.

Elena Georgescu


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare