Inițializează o căutare

SAMGPL

Candidații PSD pentru Senat și Camera Deputaților și-au depus candidaturile

În dimineaţa zilei de miercuri, candidaţii PSD Ialomiţa la alegerile parlamentare din luna decembrie şi-au depus candidaturile la Biroul Electoral Judeţean. La Camera Deputaţilor, lista este deschisă de Mihăiţă Găină, urmat de Andrei Pop, Ştefan Muşoiu, Elena Mitran, Octavian Alexandrescu şi Daniel Crunţeanu. Iar la Senat, de Marian Pavel, Olga Petcu, Alexandru Potor şi Vişan Valentina.

Potrivit preşedintelui PSD Ialomiţa, Marian Neacşu, PSD îşi propune să obţină în judeţ un loc la Senat şi trei locuri la Camera Deputaţilor.

„Am avut emoţii mult mai mari decât atunci când mi-am depus propria candidatură, pentru că, acum, emoţia este mult mai mare. Dacă atunci răspundeam pentru mine şi pentru faptele mele, acum răspund pentru faptele colegilor mei pe care i-am propus şi au fost votaţi în unanimitate în comitetul executiv judeţean, şi pe care i-am susţinut ieri, în şedinţa generală a comitetului executiv naţional” a declarat Marian Neacşu, după depunerea candidaturilor.

Cel mai tânăr candidat din Ialomiţa, Andrei Pop, a declarat că se va axa în principal pe echilibrarea mediului rural cu cel urban.

„Cu siguranţă, este o misiune grea să reprezint o întreagă generaţie. Programul meu nu o să fie unul
mecanizat, ci mă voi plia pe necesităţile oamenilor, dar mai ales, ale tinerilor. Nu-mi voi construi un profil neapărat, ci îl voi urma pe cel pe care îl ştiţi deja, iar deviza mea este una simplă: «dacă nouă ne este bine, şi celorlalţi le va fi la fel de bine sau mai bine». Cu siguranţă, proiectele mele vor viza zona de rural, cred foarte mult în reducerea dezechilibrului dintre această zonă şi zona urbană, microindustrializare şi industrializare.”

Andrei Banu


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare