Inițializează o căutare

SAMGPL

12 școli din Ialomița nu au candidați pentru posturile de director

Pe data de 12 octombrie a.c., va avea loc proba scrisă pentru ocuparea funcţiilor de directori de şcoli. Candidaţii pentru posturile de director şi director adjunct au avut la dispoziţie 19 zile pentru a se înscrie, de pe data de 13 septembrie a.c., până pe data de 2 octombrie a.c..

Conform unei statistici făcute la nivel naţional, multe dintre cele 10.000 de posturi pot rămâne libere, neexistând candidaţi pentru toate.

În Ialomiţa, există 97 de unităţi de învăţământ preuniversitar şi 3 unităţi conexe – Palatul Copiilor, Clubul Sportiv Şcolar şi Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională. Pentru ele, există 138 de cereri, făcute de 120 de persoane – multe aplicând atât pentru postul de director, cât şi pentru cel de director adjunct, sau pentru mai multe unităţi de învăţământ. Pentru 12 şcoli din judeţ nu există nici un candidat.

„Oamenii s-au înscris, au încredere, concursul merge înainte şi noi ne ocupăm efectiv de organizarea probei scrise, care va avea loc în data de 12 octombrie”, a declarat pentru Jurnalul de Ialomiţa, Luminiţa Barcari, inspector şcolar general al Inspectoratului Şcolar Judeţean Ialomiţa.

Andrei Banu


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare