Inițializează o căutare

PNL-USR-PMP – Coaliția nocivă împotriva românilor

 Partidul Național Liberal a demonstrat, din nou, cât este de disperat să nu piardă puterea și pentru aceasta a apelat la cele mai insalubre metode ale politicii românești, cumpărând – până în ultima clipă înaintea votului pentru moțiunea de cenzură – parlamentari la bucată. 


 Moțiunea de cenzură depusă de PSD nu a putut fi dezbătută, ieri, din cauza lipsei cvorumului de ședință. Le-a fost atât de frică să nu piardă puterea încât nici măcar pe cei cumpărați pe ultima sută de metri nu i-au lăsat să vină în sală! 

 Ziua de 31 august 2020 este ziua când toți românii s-au putut convinge singuri cine susține corupția, traseismul și incompetența Guvernului Orban și cine se opune. Contrar celor susținute în declarațiile publice, USR și PMP au demonstrat și cu această ocazie că sunt la guvernare alături de PNL și responsabili pentru toate deciziile acestui guvern.  

Parlamentarii PSD de Ialomița, respectiv senatorul Marian Pavel şi deputații Ștefan Mușoiu şi Andrei Pop au fost prezenți în sală alături de restul colegilor social-democrați. Însă, 5 dintre parlamentarii noștri PSD au ales trădarea, în loc să-și facă datoria față de români. În prima ședință a Consiliului Politic Național aceștia vor fi excluși. Reconstrucția PSD nu se poate face cu trădători și oportuniști!

Comandat de Partidul Social Democrat - Filiala Ialomiţa | Executat de SC Milenium Land SRL | CUI Mandatar Financiar Coordonator: 21200019Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

i20
Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare

Diami