Inițializează o căutare

SAMGPL

Doi foşti poliţişti de frontieră, prinşi la Vlădeni de foştii colegi cu 140 de kg de caviar


// AUTOR: Nicușor Dinu

În seara de 09 spre 10 aprilie a.c., un echipaj al Poliţiei de Frontieră Constanţa patrula pe raza comunei Vlădeni. Sursele noastre susţin că ştiau că vor găsi ceva acolo.

La un moment dat, echipajul a observat un autoturism Mitsubishi Pajero, înmatriculat în Marea Britanie, ascuns într-o tufă. Cei din maşină îi văzuseră şi ei pe frontierişti. De-aia se şi ascunseseră.

„Nu noi!”

Frontieriştii au constatat că la bordul vehiculului se aflau Eugen Giuglea, Liviu Marcoci, Eduard Anastase şi Romeo Dumitrescu.

În portbagajul maşinii zăceau, probabil, zeci de mii de euro. Mai concret, 140 de kg de caviar şi arme albe.

Cei patru au fost conduşi la Poliţia de Frontieră Constanţa şi audiaţi ore întregi. Cu toate acestea, nici unul n-a recunoscut nimic, toţi având aceeaşi poveste: le-am găsit!

Pentru că asta fac patru oameni normali la ore târzii! Se plimbă cu un Mitsubishi Pajero fără acte prin Vlădeni şi găsesc peste 100 de kg de caviar. Ce noroc pe unii!

Să nu uităm să menţionăm că printre „găsitorii” de caviar prinşi se află doi foşti poliţişti de frontieră, actualmente pensionaţi – Eugen Giuglea şi Liviu Marcoci.


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare