Inițializează o căutare

SAMGPL

Medicii sunt momiţi de primărie să profeseze la Slobozia cu o cocină de apartament

La începutul lunii mai a.c., Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia solicita Primăriei Slobozia transmiterea în administrare a unor locuinţe de serviciu pentru medicii tineri angajaţi în cadrul unităţii medicale, angajându-se că îl va renova din fonduri proprii, dacă va fi necesar.


O lună mai târziu, consilierii locali aprobau deja darea în administrare a apartamentului cu 4 camere, situat în cartierul 500, pe strada Nordului.

Cel mai probabil, reprezentanţii spitalului se aşteptau ca imobilul să necesite cel mult o văruială şi amplasarea câtorva corpuri de mobilă. Cu toate acestea, apartamentul nu avea nici măcar ferestre funcţionabile. Despre faianţă, gresie sau parchet, nici nu mai poate fi vorba – dacă nu lipseau, arătau deplorabil.

Conducerea SJU Slobozia a considerat că modernizarea acelui apartament n-ar fi o investiţie tocmai oportună, aşa că a decis să îl înapoieze administraţiei locale, cu tot cu igrasie şi pânză de păianjeni.

Primăria Slobozia îi va retrage Spitalului Judeţean dreptul de administrare asupra apartamentului la finele lunii în curs. Pe ordinea de zi a şedinţei de consiliul local din 28 noiembrie se află un proiect de hotărâre în acest sens.

Nici nu ştim cui să dăm dreptate. Primăriei... nu prea i-am da, pentru că a crezut că Spitalul Judeţean este şi firmă de amenajări interioare.

Andrei Banu


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare