Inițializează o căutare

SAMGPL

O bătrânică din satul Orboieşti a căzut în latrina din curte. Acolo a petrecut aproximativ 24 de ore

O femeie în vârstă de 74 de ani, din satul Orboieşti, comuna Andrăşeşti, a căzut în latrina din curtea locuinţei, joi, 25 octombrie a.c. în jurul prânzului, însă a supravieţuit ca prin minune până când a fost găsită.


Ea a fost observată în groapa adâncă de aproximativ doi metri abia în următoarea zi, în jurul orei 10.30 dimineaţa, când au fost alertate şi echipele de intervenţie.

Un echipaj de pompieri de la Garda Slobozia şi unul medical al Serviciului Judeţean de Ambulanţă au acţionat pentru salvarea persoanei, care a fost scoasă rapid din spaţiul ostil. Femeia a fost predată echipajului medical conştientă şi cooperantă, fără traumatisme vizibile, şi a fost transportată la spital în vederea efectuării unor investigaţii amănunţite.

Elena Georgescu


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare