Inițializează o căutare

SAMGPL

Comanda IPJ Ialomiţa, o castană fierbinte. A ajuns în mâinile adjunctului Mihail Iordache!

Împuternicirea acordată comisarului şef de poliţie Cristian Ivan pentru comanda Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Ialomiţa a expirat pe data de 15 octombrie a.c., atribuţiile acestuia transferându-se, astfel, către comisarul şef de poliţie Mihail-Valentin Iordache, inspector-şef adjunct.

           Stânga: Cristian Ivan. Dreapta: Mihail-Valentin Iordache

Mihail Iordache a fost împuternicit ca adjunct pe locul lăsat liber de Sorin Cricu, care a ales să demisioneze după scandalul jafurilor de la Sineşti.

Comisarul şef Iordache este fostul şef al Biroului de Control Intern din cadrul IPJ Ialomiţa. Acesta a lucrat în cadrul BCI din 2010 şi până în prezent, cu o pauză de 6 luni în 2012, când a fost numit la conducerea Poliţiei Oraşului Căzăneşti. Mihail Iordache a fost împuternicit la şefia BCI la începutul lunii august a anului trecut. Atribuţiile sale sunt de coordonare a activităţilor pe linie de investigare a criminalităţii.

Cealaltă funcţie de adjunct, deţinută anterior de comisarul şef Iulian Tudorache este liberă şi aşteaptă să fie ocupată printr-un concurs, însă nu se ştie cu exactitate când va avea loc. Acum, apare, totuşi, o problemă. Anumite surse susţin că, pe 22 octombrie, Mihail Iordache va pleca într-o misiune internaţională, în Haiti, o ţară insulară din America Centrală. Noi nu-l vedem ca pe un fel de concediu, pentru că Haiti este unul dintre statele din Marea Caraibilor în care nu se recomandă să mergi singur pe stradă, însă ne întrebăm: cine se va afla la comanda IPJ Ialomiţa?

Andrei Banu


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare