Inițializează o căutare

SAMGPL

Cinci comune din Ialomiţa se numără printre primele 194 de localităţi care beneficiază de cadastrare gratuită

Agenţia Naţională de Cadastru şi Publicitate Imobiliară a scos la licitaţie primele 194 de localităţi care vor fi cadastrate integral din fonduri europene. Şi firmele din străinătate vor putea depune oferte.


Potrivit unui comunicat al ANCPI, imobilele (terenuri şi case) din 194 de comune, situate în 36 de judeţe, printre care şi Ialomiţa, vor fi înregistrate în evidenţele de cadastru şi carte funciară, în mod gratuit, pentru cetăţeni. Finanţarea este asigurată din bani europeni, iar la licitaţia organizată de ANCPI pot participa, atât firme din ţară, cât şi firme din străinătate. În Ialomiţa, primele localităţi beneficiare sunt Săveni, Bărcăneşti, Ograda, Traian şi Făcăeni.

Anunţul privind licitaţia a fost publicat şi în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene. Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 19.11.2018, iar bugetul maxim estimat este de 202.300.056 de lei. Cele 194 de unităţi administrativ-teritoriale (UAT) din zone rurale sunt împărţite în 36 de loturi, iar contractele pentru realizarea lucrărilor de cadastru general vor fi încheiate pentru o perioadă de 24 de luni.

Andrei Banu


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare