Inițializează o căutare

SAMGPL

Casa Județeană de Pensii are un nou director executiv interimar

De la finele lunii trecute, Casa Judeţeană de Pensii (CJP) Ialomiţa are un nou director executiv interimar, în persoana lui Daniel-Ioan Voicu, ca urmare a deciziei fostului şef Aurel Mâzgoi de a se pensiona. Mâzgoi fusese numit interimar la conducerea CJP Ialomiţa, în luna decembrie a anului trecut, după ce fostul şi controversatul director Ion Dumitru decisese şi el să se pensioneze.


Daniel Voicu lucra în cadrul instituţiei, fiind şeful Serviciului Stabiliri Prestaţii. Anterior, acesta a fost purtătorul de cuvânt al instituţiei. Acea poziţie l-a prins chiar în perioada în care fostul director Ion Dumitru se afla în centrul atenţiei opiniei publice, după ce fusese prins beat în timpul serviciului.

Episodul a avut loc în toamna anului 2012, chiar de Sfântul Dumitru, şeful Casei Judeţene de Pensii Ialomiţa, Ion Dumitru, a fost surprins şi filmat pe holurile instituţiei în stare de ebrietate.

Ion Dumitru i-a bruscat atunci pe jurnaliştii prezenţi, a cerut evacuarea lor şi i-a ameninţat cu plângeri penale.

„Nu am băut, nu mă clatin, nu am consumat băuturi alcoolice aşa cum se insinuează, m-am prezentat la programul de lucru şi nu s-a întâmplat nimic”, declara Ion Dumitru la vremea respectivă.

Situaţia a fost raportată atunci la Ministerul Muncii, iar la faţa locului a sosit corpul de control care a investigat situaţia, însă n-au existat sancţiuni.

Elena Georgescu


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare