Inițializează o căutare

SAMGPL

Atenție! Un fost șef SRI umblă prin țară și asfaltează străzi!

Virgil Măgureanu, fost profesor la universitatea comunistă Academia Ştefan Gheorghiu şi primul şef al Serviciului Român de Informaţii (1990-1997), s-a aflat în urmă cu două săptămâni la Primăria Las Fierbinţi-Târg. Motivele au variat. Potrivit primarului Dobre Pîrvu, ar fi vorba despre prezentarea unei cărţi şi încărcătura energetică din împrejurimi. Potrivit surselor noastre, Măgureanu ar fi venit să aducă o ofertă pentru lămpi stradale.


„A venit să ne prezinte o carte pe care o lansează dumnealui şi ne-a întrebat dacă pe data de 1 Decembrie organizăm vreun eveniment de sărbătorire a centenarului. (...) Ar vrea să vină la Fierbinţi pentru că, spune dumnealui, îl leagă multe de această zonă. Mi-a spus că a avut colegi din Fierbinţi, iar pentru dumnealui, zona Fierbinţi-Căldăruşani reprezintă o zonă cu încărcătură energetică deosebită faţă de restul ţării”, ne-a precizat primarul Dobre Pîrvu.

Atât edilul local, cât şi Mihnea Liviu Marin, un consilier local PNL, n-au ratat şansa de a se fotografia cu fostul şef al SRI.

Demn de laude tovărăşeşti, consilierul liberal Mihnea Marin a ţinut să-i anunţe pe fierbinţeni că „domnul profesor şi-a dat acordul pentru deplina asfaltare a străzilor Mărului, Puţului, Chermezei”, printr-un comentariu la fotografia cu el, Măgureanu şi Pârvu postată de pe o reţea de socializare. Pentru că asta face un fost profesor şi şef SRI după ce iese la pensie, umblă prin ţară şi dă dispoziţii de asfaltare la întâmplare.

Există două posibilităţi: ori Virgil Măgureanu, prin simpla sa prezenţă, conturează un peisaj comunist care te îndeamnă să-l recunoşti ca unică autoritate locală, ori consilierul Liviu Mihnea îi subestimează pe oameni. Oricum ar fi, nu vă gândiţi că cei din urmă au înghiţit gogoaşa. La aceeaşi postare, un internaut din Fierbinţi se arată vizibil nedumerit: „Băi, oameni buni, eu nu înţeleg: cine este ăsta domn profesor? Şi de unde face ăsta străzile?”.

Totodată, ţinem să precizăm că, în vara anului trecut, Virgil Măgureanu a fost trimis în judecată, alături de Ion Iliescu, Petre Roman, Gelu Voican Voiculescu şi Miron Cozma pentru infracţiuni contra umanităţii.

Andrei Banu


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare