Inițializează o căutare

SAMGPL

Funcțiile de adjuncți ai IPJ, ocupate pe rând. Lui Cricu i-a luat locul șeful de la Control Intern


La sfârşitul lunii iulie a.c., împuternicirea adjunctului inspectorului şef Iulian Tudorache a expirat. Acesta a rămas în cadrul poliţiei ialomiţene, însă pe un post inferior celui din prezent. De curând, comisarul de poliţie Iulian Tudorache a preluat şefia Biroului Rutier al Poliţiei Municipiului Slobozia.

În momentul de faţă, funcţia deţinută anterior de Tudorache e liberă şi aşteaptă să fie ocupată printr-un concurs, însă nu se ştie cu exactitate când va avea loc.

În locul fostului adjunct Sorin Cricu, care a ales să demisioneze după scandalul jafurilor de la Sineşti, a fost împuternicit comisarul şef de poliţie Mihail-Valentin Iordache (foto), fostul şef al Biroului de Control Intern din cadrul IPJ Ialomiţa. Acesta a lucrat în cadrul BCI din 2010 şi până în prezent, cu o pauză de 6 luni în 2012, când a fost numit la conducerea Poliţiei Oraşului Căzăneşti. Mihail Iordache a fost împuternicit la şefia BCI la începutul lunii august a anului trecut. Atribuţiile sale sunt de coordonare a activităţilor pe linie de investigare a criminalităţii.

Se pare că Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR) întâmpină dificultăţi în a găsi înlocuitori din cadrul inspectoratului din Ialomiţa, mulţi refuzând sau spunând că nu-şi doresc funcţiile de adjuncţi ai inspectorului şef.

Nicuşor Dinu


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare