Inițializează o căutare

SAMGPL

Ipoteză în cazul anchetei poliţiştilor şpăgari. Dosarul, o răzbunare a unui şef din Poliţia Feteşti?

Cinci agenţi de la Poliţia Autostrăzi din Ialomiţa şi Constanţa au fost ridicaţi de ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA), în dimineaţa zilei de joi, 15 martie a.c., în urma unor percheziţii făcute în locuinţele lor. Aceştia sunt acuzaţi de către procurori de luare de mită, abuz în serviciu şi chiar o infracţiune de instigare la fals material în înscrisuri oficiale.


Potrivit surselor noastre, în urma declaraţiilor date, se pare că doar un singur conducător auto a recunoscut faptul că ar fi dat mită unuia dintre oamenii legii, referindu-se la Alexandru Ivanciu.

Rude de-ale agentului de poliţie spun că toată situaţia actuală ar avea la bază o întâmplare de acum mai bine de un an de zile.

La finele anului 2016, scriam despre un agent de la Poliţia Autostrăzi, care a accidentat uşor un biciclist ce se afla în stare de ebrietate. Poliţistului i-a fost reţinut atunci permisul de conducere, însă, ulterior, i-a fost restituit. Este vorba chiar despre Alexandru Ivanciu, care, la vremea respectivă, a dat în judecată conducerea Poliţiei Municipale Feteşti. Mai mult, tot atunci, acesta formulase şi o plângere pentru abuz în serviciu. Ceilalţi agenţi de poliţie, aflaţi în arest la domiciliu sau sub control judiciar, consideră că instrumentarea dosarului care îi vizează a început la scurt timp după plângerea depusă de Ivanciu. Concret, aceştia sunt de părere că cineva din cadrul Poliţiei Feteşti le-a făcut un pustiu de bine.

Nu ştim ce să credem momentan, însă este de menţionat faptul că toate verificările şi faptele de dare de mită din rechizitoriu s-au petrecut fix în zilele în care Alexandru Ivanciu se afla în serviciu.

În prezent, în arest la domiciliu se află Andreas-Cristian Condari, Ionuţ-Adrian Măgureanu şi Marius-Alexandru Ivanciu. Asupra celuilalt agent, Marcel Craiu, a fost luată doar măsura controlului judiciar.

Vom reveni cu noi amănunte.

Nicuşor Dinu


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare