Inițializează o căutare

SAMGPL

INFO TRAFIC Ialomița: Patru drumuri naționale și două drumuri județene închise. Restricții de tonaj pe DN 2A

Inspectoratul de Poliție Județean Ialomița informează că astăzi, 28 februarie a.c., ora (15.30), circulaţia a fost întreruptă din cauza zăpezii şi a viscolului pe următoarele drumuri naţionale:

- DN 21 tronsonul limita cu judeţul Brăila – Slobozia – limita cu judeţul Călărași;
- DN 21A tronsonul Țăndărei – Brăila;
- DN 3A tronsonul Fetești - limita cu județul Călărași;
- DN 2C tronsonul Slobozia – limita cu judeţul Buzău;


Drumuri naţionale cu restricții de tonaj (7,5 tone):

- DN 2A tronsonul Slobozia – Urziceni;

Drumuri judeţene cu circulaţia întreruptă:

- DJ 212 tronsonul Ţăndărei – Feteşti;
- DJ 203 tronsonul Căzănești – Cocora;

 Le recomandăm conducătorilor auto să nu pornea scă la drum dacă nu este absolut necesar. În cazul în care călătoria nu poate fi amânată, îi sfătuim pe şoferi să-şi echipeze corespunzător autovehiculele pentru circulaţia în condiţii de  iarnă (anvelope specifice sezonului rece, lanţuri antiderapante, lopată, săculeţ cu nisip, o rezervă de combustibil, sistem de climatizare-dezaburire funcţional etc.).

De asemenea, trebuie luată în calcul şi posibilitatea întreruperii circulaţiei pe unele drumuri, iar în acest caz din autovehicul nu trebuie să lipsească haine groase, pături, alimente, apă şi unul sau mai multe telefoane mobile cu adaptor la priza auto.

În cazul în care traficul rutier se întrerupe din cauza zăpezii, îi sfătuim pe şoferi să oprească autovehiculele în afara părţii carosabile, pentru a permite utilajelor de deszăpezire să intervină.

Comunicat IPJ Ialomița


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare