Inițializează o căutare

SAMGPL

Deputatul Tinel a lansat, în Ialomița, «cartea neagră» a guvernării PSD

Nu în vreun cadru festiv şi nu doar nouă, ci şi celorlalţi jurnalişti prezenţi la conferinţa de presă făcută special pentru „lansarea cărţii” PNL-ului, intitulată oficial „2017 – Un an pierdut pentru România. PSD dăunează grav românilor”.


„Documentul «Guvernarea PSD 2017-2018 – Un an pierdut» reprezintă primul pas pe care Partidul Naţional Liberal îl face pentru a arăta că în politica românească există, încă, o rezistenţă reală la politica conjuncturală, la cea fără asumare ideologică, de tip managerialist, şi mai ales există alternativă la modul de viaţă pe care PSD încearcă să-l impună societăţii româneşti”, scrie în declaraţia politică de la începutul cărţii.

În primă fază, apreciem demersul celor de la PNL, deşi e oarecum prematur să facă asta acum. Practic, liberalii au luat promisiunile celor de la PSD, le-au analizat şi au precizat care au fost îndeplinite, care au fost parţial îndeplinite şi care nu au fost îndeplinite, primând cele din urmă. Totuşi, aprecierea dispare brusc, atunci când ne amintim de pozele cu Ludovic Orban dându-se în comedii, dar asta este o altă poveste.

Revenind la treburi serioase, ce-i drept, există argumentări în prezentarea şi catalogarea tuturor promisiunilor, însă nu ne îmbătăm cu apă rece. La fel de bine arăta şi programul de guvernare al PSD, când a fost prezentat.

Andrei Banu


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare