Inițializează o căutare

SAMGPL

Un medic și un referent din Urziceni, cercetați pentru luare de mită

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomiţa au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpata Cătălina-Elena Voiculescu, medic de expertiză medicală a capacităţii de muncă în cadrul cabinetului din municipiul Urziceni, pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită. 


Este vorba despre 23 de astfel fapte. Anchetatorii susţin că, în perioada 2 noiembrie – 7 decembrie a.c., medicul ar fi primit diverse bunuri şi sume de bani, din partea mai multor persoane, pentru a-şi exercita atribuţiile de serviciu.

Pe data de 12 noiembrie a.c., Cătălina Voiculescu a fost reţinută, pentru 24 de ore, de către organele de anchetă. Ulterior, procurorii au cerut arestarea preventivă a inculpatei, însă instanţa a respins cererea procurorilor şi a dispus, în schimb, o măsură preventivă a arestului la domiciliu pentru 30 de zile.

În acelaşi dosar este cercetată şi Elena Vasile, referent în cadrul cabinetului. Potrivit anchetatorilor, aceasta ar fi luat mită din partea a 13 persoane, tot în aceeaşi perioadă. Şi Elena Vasile a fost reţinută pentru 24 de ore în data de 12 decembrie a.c., însă asupra acesteia a fost luată doar măsura controlului judiciar.

Cătălina Voicu lucra la cabinetul din Urziceni încă din luna noiembrie 2014, după ce a promovat un concurs organizat de Casa Judeţeană de Pensii Ialomiţa.

Andrei Banu


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare