Inițializează o căutare

SAMGPL

VIDEO Biserica foștilor preoți caterisiți Pandelică a luat foc!



"Focul a pornit în jurul 15.45, la magazia cu lemne și, favorizat de vântul puternic, s-a extins rapid la locuință și la alte construcții din gospodărie.

Prima intervenție a fost asigurată de serviciul voluntar pentru situații de urgență al comunei Reviga, însă, din cauza cantității mari de materiale combustibile depozitate în anexe, precum și a condițiilor meteorologice nefavorabile, a fost necesară o desfășurare de forțe considerabilă la locul evenimentului.

Astfel, pentru limitarea consecințelor situației de urgență, pompierii au intervenit cu 4 autospeciale de stingere și o autocisternă de la subunitățile Slobozia și Urziceni. În plus, alături de voluntarii comunei Reviga, s-au deplasat în sprijin și cei de la orașul Căzănești, ambele servicii acționând cu autospecialele de stingere din dotare. 27 de pompieri militari și civili au intervin pentru stingerea incendiului.

Incendiul nu s-a soldat cu victime. Focul a fost localizat, se lucreaza la lichidare.", se arată în comunicatul ISU Ialomița.




Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare