Inițializează o căutare

SAMGPL

Un subofiţer al Bazei 86 Aeriene din Feteşti a fost prins în timp ce fura kerosen de calitate superioară

În urmă cu două săptămâni, poliţiştii din localitatea Mihail Kogălniceanu, judeţul Constanţa, au prins în flagrant un subofiţer de la Baza 86 Aeriană din Feteşti în timp ce părăsea unitatea din localitate cu sute de litri de kerosen de calitate superioară.


Bărbatul era angajat al Bazei 86 Aeriene din Feteşti, însă era detaşat la unitatea militară din zona comunei constănţene Mihai Kogălniceanu. Acesta a sustras din unitate peste 500 de litri de kerosen T1.

Combustibilul era pus în bidoane de 5 şi de 10 litri, pe care subofiţerul le depozitase în portbagajul autoturismului, dar şi în interior, pe bancheta din spate.

Bărbatul a fost prins în urma unor informări primite de la serviciile speciale ale Ministerului Apărării Naţionale (MApN), dat fiind faptul că acesta nu se afla la prima faptă de acest fel.

În cauză s-a dispus atât confiscarea combustibilului, cât şi a autoturismului marca Audi, înmatriculat în Ialomiţa, iar dosarul va fi instrumentat prin Parchetul Militar. Din informaţiile noastre, subofiţerul şi-a recunoscut fapta.

Autor: Nicuşor Dinu


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare